Tag timing (ook wel chip timing genoemd) bij hardlooploopevenementen is inmiddels niet meer weg te denken. Een aantal jaren gelden was Tag timing vanwege de hoge kosten vaak alleen weggelegd voor (grotere) organisatie met een behoorlijk budget, maar tegenwoordig zijn er bijna geen hardloopevenementen meer te vinden die geen gebruik maken van Tag timing. Hardlopers vinden namelijk een zorgvuldige tijdwaarneming en een vlotte publicatie op bijvoorbeeld www.uitslagen.nl erg belangrijk en daar willen ze best 1 tot 2 euro meer aan inschrijfgeld voor betalen.

De Ipico tijdregistratie is vanwege de betrouwbaarheid inmiddels een gevestigde naam zowel in Nederland als in het buitenland. Zo wordt bijvoorbeeld de tijdwaarneming van de marathon van London gedaan door een Nederlands bedrijf met het Ipico tijdregistratiesysteem.

De Ipico tijdsregistratie is ook uitermate geschikt voor de tijdregistratie van wielerwedstrijden, mudtrails en triatlons. Top Motion Gelderland verzorgt in goede samenwerking met GeVo-PST voor jouw evenement de tijd! Wij hebben in de afgelopen jaren voor diverse organisaties de tijd mogen verzorgen! Voor meer informatie over, neem dan contact op. Wij staan jou graag te woord.