Heb jij de wens om mee te doen aan een triatlon en wil je dit doel in september 2019 bereiken? Sluit je dan aan bij ons trainingsprogramma.

Het programma start op zaterdag 6 april 2019, locatie AV Hanzesport. Wij zullen jou doelgericht en op een verantwoorde manier klaarstomen voor een sprint (achtste) triatlon in september 2019.

Start2Tri! Light 

In deze vorm maken wij een persoonlijk trainingsschema. Dit schema loopt van zes april tot en met de triatlon waar je in september 2019 aan gaat meedoen. Het trainingsprogramma wordt opgesteld, nadat wij een intakegesprek met jou hebben gevoerd. Het trainingsschema wordt namelijk op basis van jouw trainingsmogelijkheden, niveau en belastbaarheid samengesteld. Het trainingsschema sturen wij jou 1 keer per twee weken toe per mail. Daarnaast hebben wij 1 keer per 2 weken een contactmoment met elkaar, zodat wij in staat zijn om een passend trainingsschema voor jou op te stellen. Uiteraard kun je tijdens het programma contact met ons opnemen op het moment dat er vragen en of opmerkingen zijn.

Start2Tri! All-in

Dit programma is een intensieve programma waarbij we 1 keer per 2 weken samen trainen. Daarnaast nemen wij diverse testen af. Met de testresultaten zijn wij nog beter in staat om een passend trainingsschema voor jou te maken en om jouw progressie tijdens de periode in kaart te brengen.

Meer informatie over het programma: Programma inhoud

Aanmelden? 
Vul het contactformulier in en wij zullen een intakeformulier naar jou opsturen. Heb je vragen en of opmerkingen over het programma? Neem dan gerust (telefonisch) contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een kennismakinggesprek.