Agenda

Zaterdag 6 april 2019, tijdstipKick-off

Op zaterdag 6 april 2019 start het programma. We beginnen met een voorstelrondje en vervolgens geven wij een korte presentatie. Daarna gaat Ivar Schenk een aantal functionele testen uitvoeren met als doel om jouw mobiliteit, stabiliteit en bewegingscoördinatie in kaart te brengen. Daarna gaan we gezamenlijk warmlopen om vervolgens de Zoladztest uit te gaan voeren. Deze test bestaat uit 5 keer 6 minuten lopen met 2 minuten wandelpauze. De eerste zes minuten loop je in zone 1, daarna 2 minuten in zone 2 etc. We zullen nog een instructiemail sturen waarin we jou nader informeren over de testen. We sluiten de kick-off af met een gezamenlijke gezonde lunch.

 

Vrijdag 12 juli 2019, aanvang 20:00 Baanloop 5.000 meter 

Op deze zomeravond staat er een 5.000 meter baanloop op het programma. De 5.000 meter is een goed moment om de conditie te testen. 12,5 ronden zwoegen over de atletiekbaan bij AV Hanzesport. Tijdens de baanloop maken wij gebruik van onze eigen tijdregistratiesysteem. Dit systeem houdt bij wat jouw rondetijden zijn. Achteraf kun je bekijken wat jouw rondentijden zijn geweest. Dit geeft vaak een goed beeld van hoe jij jouw wedstrijd hebt ingedeeld.

Hengelo gld (fietstest)
De fietstest vind plaats op een verkeersluw parcours.

Training BronsbergermeerGerichte voorbereiding op het evenement. Het zwemgedeelte is in open water. Deze training is specifieke voorbereiding.

Parcoursverkenning 
Om je kennis te laten maken met het fiets en hardloop parcours.