Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/topmotiongelderland/public_html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 570

PR voor Kees op de 5 km

De afgelopen periode hebben wij een trainingsschema gemaakt voor Kees Koren. Wij maken niet een vast schema van 12 weken. Wij zijn namelijk van mening dat een trainingsschema flexibel moet zijn en dat je snel moet kunnen schakelen op het moment dat bijvoorbeeld mocht blijken dat het schema niet goed uitpakt of dat er sprake is van een blessure.

Kees was super gemotiveerd om met het schema aan de slag te gaan. Het doel vooraf was om een 5 km te lopen binnen de 20 minuten. Vandaag heeft Kees dit doel bereikt. Hij liep namelijk een ijzersterke 5 km in een tijd van 19 minuten en 37 seconden, wat een dik pr is voor Kees. Wij zijn trots op Kees dat hij ons gezamenlijk doel heeft bereikt! Het is super om samen met jou naar een doel toe te werken en als kers op de taart heb je het gewoon geflikt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *